If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абее вчера към 6-7 една сива 145 с детелинки,джанти от новото QV иии дупка в генерацията паркира две коли до мен пред блока ми в Младост1 ще се познае ли някой... беше и със затъмнени джамове
Днес към 12:30 през Нова Загора мина уникално направена червена 156 с рег. У 5223 (5232)...Отзад пишеше само JTD, но беше с 17-ки, много ниска, и с уникални спойлери...
Днес сутринта около 7:40 на булевард "Овча Купел" един дядо със 145-ца CA8685... най-учтиво щеше да ме бутне само и само да не ми даде предимство! Давам мигач да се престроя пред него(имаше място поне за 2 коли) и той най-безцеремонно даде газ ,за да не се прецака, и аз навих обратен волан, иначе щеше да правим ламарини ! Също така се движехме с една сребриста 156-ца 1.9ЖТД и една друга 156-ца(селеспийд) с антикрило и надпис на задния Жам Райконен Ф1.
Днес сутринта към 7:30ч бибитнах на една натокана червена 156-ца точно срещу автогарата във Варна. Номера е, В... не го помня. Я да видим някой ще се познае ли...
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
всеки е свободен да пише както си иска и както му е удобно в интернет пространството, на който не му е приятно има право да изрази мнението си също, но мое лично мнение е просто
Не си съвсем прав. Правилното и грамотно писане показва уважение към тези, които после ще четат написаното.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Интернет пространството може и да е свободно, но този форум НЕ е и тук си има правила. А и както каза колегата поне от едно голо уважение към останалите участници не е лошо от време навреме да се пише малко по-грамотно.
А и темата не е за правописа, така че св въздържайте от спам и офтопик.
Comment